Vi på Värnamo Sliperi och Glasmästeri är glada att kunna erbjuda våra kunder ett auktoriserat bilglasmästeri med toppmoderna lokaler.

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar där vi även sköter kontakten med ditt försäkringsbolag. Vi avgör om rutan behöver bytas eller om det räcker med att vi lagar den. Detta sparar dig tid och pengar samt det miljövänligaste alternativet.

Stenskott är den vanligaste typen av skada på en bilruta och det är viktigt att man ser till att det lagas i tid då det är kan vara början på en spricka. Då vårt klimat växlar snabbt mellan varmt och kallt så är de extra viktigt att reparera stenskott i god tid då glaset utsätts för mycket påfrestning. Reparationen tar bara cirka 30-45 minuter och oftast kan du vänta på plats medan vi lagar din ruta.

Har ett stenskott blivit till en spricka längre än 30 millimeter så är krävs det nästan alltid att rutan byts ut. Självrisken varierar beroende på försäkringsbolag men i snitt så ligger det på 1500 - 3000 kronor. Behöver du byta din vindruta så bokar du tid i bokningsformuläret och får då en bekräftelse med en tidsbokning.

Se vår prislista ›

 Vi kalibrerar din vindruta!

I moderna bilar så är vindrutan idag en av de bärande delarna i konstruktionen. Den är dessutom ofta utrustad med kameror samt sensorer som besitter centrala säkerhetsfunktioner.  Det är därför viktigt för oss att du som byter din vindruta inte bara får en ny ruta utan att den också är rätt monterad och kalibrerad. Vi erbjuder därför de verktyg som behövs för att kunna säkerställa detta. Vår specialutbildade personal ser till att din bil får just den kalibrering som behövs.

 

Kontakta oss

Du når oss direkt på telefon: 0370- 305127. Du kan också maila oss på bilglas@varnamoglas.se

Boka tid online Tänk på att om ett stenskott blivit till en spricka längre än 30 millimeter så är krävs det nästan alltid att rutan byts ut.
Byt mina torkarblad
Fyll på spolarvätska
Observera att din tid ej är bekräftad innan du fått ett svarsmail.

Vi lagrar dina personuppgifter enligt rådande lagstiftning i ändamål att kunna genomföra din bokning. Vi kan komma att dela dina uppgifter till tredje part, såsom ditt försäkringsbolag.