Glasmästeri innefattar många olika tjänster. Vi erbjuder bland annat att byta samt kitta om fönster, byta glas i tavlor, byta speglar, skära till bitar efter önskemål m.m. Du kanske har en idé om en personlig spegel eller något annat spännande? Vi kan hjälpa dig!

Glasreparation

Vi jobbar mycket mot kommun och skola med ärenden som rör glasreparation. Har ditt företag eller du som privatperson drabbats av inbrott/skadegörelse och behöver snabb hjälp på plats? Vi hjälper självklart till! Ring oss direkt på 0370-305130.

Vi på Värnamo Sliperi och Glasmästeri arbetar ständigt med att både utveckla och behålla specialistkunskapen inom glasmästeri-delen. Vi vill kunna ge våra kunder det lilla extra när det kommer till service. Inte minst därför är vi väldigt måna om vår äldsta del i företaget nämligen - Glasmästeriet.

 Se information och riktlinjer här ›

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Du når oss direkt på telefon: 0370-305130. Du kan också maila oss på order@varnamoglas.se

Vår äldsta avdelning

AB Värnamo Sliperi och Glasmästeri grundades redan år 1933. Då vi på den tiden sysslade med slipning av framförallt vackra servisglas. Kunskapen och expertisen som grundades då är något som vi är otroligt tacksamma och stolta över att ha kunnat föra vidare och förädla i vårt arbete. Läs mer här ›


  
På bilderna ovan ser ni Arne som tog över Värnamo Sliperi och Glasmästeri 1967. Hans anda och idé med företaget lever vidare och är kärnan i vårt tankesätt.