Stenbearbetningen är den avdelning som utvecklats mest under senare år, detta i och med att sten är ett material som ökar konstant inom inredning. Det som stenen främst används till idag är som diskbänkar till kök, diskar till butiker, hotell och barer. Tack vare vår idag väl utvecklade och moderna maskinpark så kan vi lätt bearbeta en rad olika sorters sten och begränsningarna för vad som kan genomföras är mycket få.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar till kök, innehållande bänkskivor, diskhoar samt blandare. Det finns en rad olika val att göra när det kommer till köksbänk och förutom att välja färg, modell och sort av sten så ska även slipning, typ av montering samt en mängd olika alternativ för limning av diskho och utskärningar för ev. spishäll göras. Vi finns här för att vägleda dig genom alla val och för att se till att ditt kök blir just precis så som du önskar!

 Se information och riktlinjer här ›

Våra samarbeten ger oss möljigheten att leverera komplett 

Genom att arbeta med Cosentino som är vår leverantör av komposit samt natursten så är vi säkra på att det finns något för alla. För att se och läsa mer om de olika stenarna samt se alla olika utföranden så besök gärna cosentino.se.   

Vi har olika leverantörer av diskhoar samt blandare som har ett brett utbud där det finns något för alla. För att se och läsa mer om olika val besök gärna nordic-tech.se och decosteel.se.

Kontakta oss

Du når oss direkt på telefon: 0370-305138. Du kan också maila oss på order@varnamoglas.se

Boka tid online Boka ett möte med oss för att få personlig hjälp och komma igång!
OBS. Bokningen är ej bekräftad innan du fått ett svarsmail. Vi gör allt vi kan för att matcha tiden du önskat, men vid förhinder föreslår vi en ny dag.

Vi lagrar dina personuppgifter enligt rådande lagstiftning i ändamål att kunna genomföra din bokning. Vi kan komma att dela dina uppgifter till tredje part, såsom ditt försäkringsbolag.